Cihangir’den yeni tekli: Sır

BURSA (İGFA) – Son teklisi Eyvallah’dan sonra albüm kelamı veren Cihangir geçtiğimiz günlerde yeni teklisi “SIR” isimli modülünü görüntü klibi ile sevenlerinin beğenisine sundu. SIR, CASrecords etiketiyle tüm dijital platform, radyo ve müzik kanallarında yerini aldı.

Cihangir sevenleriyle en son bodrumda buluşmuştu. Geçtiğimiz günlerde Bursa’da tanınan esaslı bir gece kulubü olan Blackk’de lansman gecesi düzenleyen Cihangir “Sır” hakkında albümün en duygusal modülü olduğunu söyledi.

Klibin çekimlerini büyük bir takımla 3 günde tamamlanan, direktör koltuğunda Thearye’nin olduğu özel senaryosu ile gözleri üzerine çekmeyi başardı.

Klip çekimleri Bursa’nın bâtın kalan tarih yerlerinde yapıldı.

Cihangir albüm çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, sevenleriyle birlikte SIR’ı paylaştıklarını belirterek, “Yaklaştık 1 yıldır üzerinde titrediğimiz albümün en duygusal ve en beğenilen kesimiydi. Bana bu süreçte takviye olan tüm takımıma çok teşekkür ediyorum. Sound kademesinde bize konut sahipliği yapan CASrecords ve çok bedelli prodüktörlerim N1HİN ve Hazar Altın’a çok teşekkür ediyorum. Klibimizin direktörlüğünü yapan Thearye’ye çok teşekkür ederim. Ayrıyeten tarz ve staylingte bizi mükemmel modülleriyle sahnelere hazırlayan Mücahit özderyaya teşekkür ederim. Pr ve saha koşuşturmalarında bana takviye olan grubun kordinesini sağlayan Emrehan’a ve son olarak bugün bize mesken sahipliği yapan Blackk ailesine büyük eyvallah!” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir